Ejby Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

NÆSTE MØDE
Næste møde
Tirsdag d. 3. November 2020 kl. 18.30
Kristine Gudiksen, KL ART fortæller om livet som selvstændig blomsterdekoratør og hendes deltagelse i verdensmesterskabet.
Fjelsted Skov Kro

BIO-KLUB
Bio-program er ikke fastlagt. 
 

VI STØTTER
Vi støtter blandt andet:
Mødrehjælpen
Julemærkehjem
Candlelight Dinner for senil demente

VI PASSER PÅ DINE DATA

Her kan du se vores politik:
"Inner Wheel Danmarks privatlivspolitik"


  NYHEDER

18.10.2020
Kalligrafi for begynder
Oktober 2020
En af vores dygtige medlemmer lærte os at kalligrafere. Vi er endnu amatører men det var rigtig sjovt. Nu skal vi bare øve os. Endnu et godt møde i hyggeligt selskab.

10.09.2020
September - havebesøg og IW's fremtid
Vi besøgte en af medlemmernes flotte have med orangei, sø, flotte fisk og blomsterflor. På mødet diskuterede vi forskellige forslag, der sætter retning for den fremtidige opbygning af Inner Wheel.

10.09.2020
August - Generalforsamling
Endelig kunne vi mødes og det var dejligt at se hinanden igen. Pga. corona holdt vi forsinket generalforsamling i august i stedet for i juni og den nye bestyrelse er nu i føresædet. Beretning og regnskab blev godkendt. Vi gennemfører de arrangementer som vi måtte udskyde i foråret i løbet af efteråret. Bl.a får vi besøg af Landsbyvæverne og KL-Art blomster.

26.07.2020
Så er vi klar til et nyt Inner Wheel år
Inner Wheel året starter i juli og vi har første møde 4. august. Vi er er klar til at mødes igen efter en lang coronapause, hvor vi blev nødt til at udsætte flere spændende møder og generalforsamlingen. Generalforsamlingen og kædeoverrækkelse bliver gennemført den 4. august i stedet for i juni-måned. Det bliver dejligt at mødes igen til et godt program for efteråret..


Nyhedsarkiv

 
  EJBY INNER WHEEL

Samvær med mening

  • Sandt venskab
  • Hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse
  • International forståelse 
Disse tre linjer beskriver Inner Wheels formål, og det er noget, der kan mærkes i klubben. Vi mødes om spændende foredrag, udflugter og støtter projekter, der gør en forskel for andre. Mest af alt har vi det skægt og hyggeligt sammen.
 
En klub
Vi er en klub med spændende kvinder fra et stort geografisk område, der går fra Årup i øst til Assens i syd og Middelfart i vest. Klubben blev etableret den 14. september 1991 og vi fejrede vores 25 års jubilæum i 2016.

Aldersgennemsnittet er faldende, hvilket vi tager som tegn på, at vi er en moderne og attraktiv klub. En position vi gerne vil holde fast i.
 
Kom forbi og mød os
Vores dør står åben. Det gælder selvfølgelig for Inner Wheelere, hvis vej falder forbi og det gælder også folk, der har lyst til at se, hvad det egentlig er for noget. Måske kender du allerede et medlem, som du kan følges med til et møde.
 
Find kontaktpersoner her og hør om mulighederne for et besøg.
INNER WHEEL I HELE VERDEN

Inner Wheel er en verdensomspændende organisation, der støtter velgørende arbejde især for børn og kvinder. Der er også rig mulighed for at styrke vores eget netværk via arbejde på tværs af landegrænserne.
  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Rotaract
  YouTube
Opdateret: 19.11.2019
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS