Ejby Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

NÆSTE MØDE
Næste møde tirsdag 2. august kl. 18.30 på Fjelsted Skov
Foredrag v. Kaj Henningsen

BIO-KLUB
I dette inner wheel år har vi set:
- Downton Abbey
- Rose
- House of Gucci
- Margrethe den første
 

VI STØTTER
Vi støtter blandt andet:
Mødrehjælpen
Julemærkehjem
Candlelight Dinner for senil demente

  NYHEDER

27.07.2022
Kæden går videre
Efter generalforsamling med præsidentens beretning overrakte Anne kæden til Alice, som står i spidsen for det næste års spændende oplevelser i Ejby Inner Wheel. 

07.06.2022
Hør og store maskiner
I maj var vi på udflugt til Hørvævsmuseet i Krengerup
Efter lækkert smørrebrød fik vi en veltilrettelagt og grundig rundvisning på Hørvævsmuseet i Krengerup.
Det var spændende at se de store maskiner i funktion og få en forståelse for det store arbejde med at klargøre stive hørstængler til lækre bløde hørtekstiler. Det var også interessant at se hvordan man opbygger damask-mønstre på de flotte duge, servietter og andre ting.
Ud over selve museet var der også en fin udstilling med filtede ting og spændende udstilling med 10 meget forskellige hørkjoler inspireret af ordet BRUD - fx brudstykke, hvid brud, udbrud sammenbrud osv. 
En rigtig god aften som vi kan anbefale til andre.

07.05.2022
Projekt Dåseringe
Ulla Lund fra Odense fortalte om Projekt Dåseringe og det vigtige arbejde med at få proteser til ud til trængende mennesker og dyr i Thailand. Et spændende foredrag hvor vi fik en god forståelse for det store arbejde med at sortere og få omsat dåseringe til proteser.
Dejligt at vide at pengene, der kommer ind i Danmark, går til et meget vigtigt arbejde med at få moblie klinikker ud til alle provinser i Thailand, så alle kan blive hjulpet.

28.03.2022
Marts - Fremtidsfuldmagter
Advokat Jeppe Vang Madsen fortalte om fremtidsfuldmagter og hvor vigtigt det er at tage stilling til, hvad der skal ske, hvis man bliver syg og ikke kan tage vare på sine egne økonomiske og personlige forhold. 
Fremtidsfuldmagten er et meget vigtigt  dokument, som vi alle bør få registreret. Vi bør betragte fremtidsfuldmagten på samme måde som en forsikring - vi håber ikke der bliver brug for den, men den er god at have, når man skal bruge den. Nyhedsarkiv

 EJBY INNER WHEEL

Samvær med mening

  • Sandt venskab
  • Hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse
  • International forståelse 
Disse tre linjer beskriver Inner Wheels formål, og det er noget, der kan mærkes i klubben. Vi mødes om spændende foredrag, udflugter og støtter projekter, der gør en forskel for andre. Mest af alt har vi det skægt og hyggeligt sammen.
 
En klub
Vi er en klub med spændende kvinder fra et stort geografisk område, der går fra Årup i øst til Assens i syd og Middelfart i vest. Klubben blev etableret den 14. september 1991 og vi fejrede vores 25 års jubilæum i 2016.

Aldersgennemsnittet er faldende, hvilket vi tager som tegn på, at vi er en moderne og attraktiv klub. En position vi gerne vil holde fast i.
 
Kom forbi og mød os
Vores dør står åben. Det gælder selvfølgelig for Inner Wheelere, hvis vej falder forbi og det gælder også folk, der har lyst til at se, hvad det egentlig er for noget. Måske kender du allerede et medlem, som du kan følges med til et møde.
 
Find kontaktpersoner her og hør om mulighederne for et besøg.
INNER WHEEL I HELE VERDEN

Inner Wheel er en verdensomspændende organisation, der støtter velgørende arbejde især for børn og kvinder. Der er også rig mulighed for at styrke vores eget netværk via arbejde på tværs af landegrænserne.

  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 03.12.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS