Ejby Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

NÆSTE MØDE
Næste møde  4. januar kl. 18.30 Hos GJ Coating
Valgmøde og klubbens arbejde

BIO-KLUB
I dette inner wheel år har vi set:
- House of Gucci
- Margrethe den første
 

VI STØTTER
Vi støtter blandt andet:
Mødrehjælpen
Julemærkehjem
Candlelight Dinner for senil demente

  NYHEDER

29.12.2021
December: Et liv med blomster
Kristine fra KLArt fortalte om sit liv som blomsterdekoratør. Kristine har været danmarksmester og nordisk mester flere gange og dermed også deltaget i verdensmesterskaberne i blomsterdekoration - senest med en flot 11-plads. Vi fik en tur gennem alle mesterskaberne via smukke dekorationer, hvor Kristine viste de teknikker, som hun har brugt.
 

22.11.2021
November - feltpræst i Afghanistan
Sognepræst Jens Rothmann fortalte om sit spændende arbejde som feltpræst i Kabul i Afghanistan. En tankevækkende og interessant aften. 

22.11.2021
Oktober - At vandre på caminoen
Marianne Svenningsen fortalte om sine vandreture på bl.a. caminoen og opfordrede os til at gennemføre mindfulde vandringer. En spændende aften

03.10.2021
30 års jubilæum
Vi fejrede os selv og især de 4 medlemmer, som var med til at starte Ejby Inner Wheel for 30 år siden. Festen foregik i stationsforstanderens fine lejlighed på Nr. Åby Station. Vi fik lækker mad, gode vine og en god kop kaffe ovenpå. Der var festtaler, konkurrence med spørgsmål om de 30 år, der er gået og vi overrakte et fint perlesmykke til de 4 30-års jubilaer.Nyhedsarkiv

 EJBY INNER WHEEL

Samvær med mening

  • Sandt venskab
  • Hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse
  • International forståelse 
Disse tre linjer beskriver Inner Wheels formål, og det er noget, der kan mærkes i klubben. Vi mødes om spændende foredrag, udflugter og støtter projekter, der gør en forskel for andre. Mest af alt har vi det skægt og hyggeligt sammen.
 
En klub
Vi er en klub med spændende kvinder fra et stort geografisk område, der går fra Årup i øst til Assens i syd og Middelfart i vest. Klubben blev etableret den 14. september 1991 og vi fejrede vores 25 års jubilæum i 2016.

Aldersgennemsnittet er faldende, hvilket vi tager som tegn på, at vi er en moderne og attraktiv klub. En position vi gerne vil holde fast i.
 
Kom forbi og mød os
Vores dør står åben. Det gælder selvfølgelig for Inner Wheelere, hvis vej falder forbi og det gælder også folk, der har lyst til at se, hvad det egentlig er for noget. Måske kender du allerede et medlem, som du kan følges med til et møde.
 
Find kontaktpersoner her og hør om mulighederne for et besøg.
INNER WHEEL I HELE VERDEN

Inner Wheel er en verdensomspændende organisation, der støtter velgørende arbejde især for børn og kvinder. Der er også rig mulighed for at styrke vores eget netværk via arbejde på tværs af landegrænserne.

  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 03.12.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS